Lewandowski skjuter Bayern i omgången av den sista 16

Vilken comeback från skivan mästare! Tack vare enastående Robert Lewandowski, FC Bayern München har gjort matchen i Eindhoven och nådde omgången av Champions League. Brave Lewandowski nu också populär bland de barn som bär Fotbollströjor Barn att titta på matchen. Vid PSV Eindhoven gjorde den polska två mål i all-in-one för Bayern München 2: 1.

Lewandowski var utestående mannen i området (34: e och 74: e minut) på grund av hans Champions League-mål nummer 35 och 36, och han hade också otur med tre andra aluminium träffar. 9 Robert Lewandowski Bayern München tröja är utan tvekan den bästa målskytten i Bayern.

Bayern var mycket bättre laget. Spelarna München var ännu mer olyckligt: ​​Lewandowski igen gjorde aluminium, men hölls av Héctor Moreno. Fyra minuter senare, Andrés Guardado fick bollen i eget straffområdet - den här gången, Rocchi luras, Lewandowski kvitterade med ett straff.

Spelarna München ofta spelat alltför komplicerat och felaktig, Eindhoven ljög för kontraterrorism, och till en början, medgav lite. Endast Lewandowski hittade en lucka och träffade två: en.