Inter vinner med 2-1 mot Juventus tack vare Alexis Sanchez mål

Inter Milan-anfallaren Alexis Sanchez gjorde mål i sista minuten av förlängningen för att vinna 2-1 mot Juventus i den italienska supercupen på San Siro på onsdagen. Det är oändligt firande från fansen i fotbollströjor. Serie A-mästarna hamnade på efterkälken när USA:s landslagsspelare Weston McKennie gjorde inledningen. Lautaro Martinez hade dock konverterat en straff i första halvlek för att radera bort målet i det underhållande spelet. Han var fantastisk i Inter Milan tröja på planen.

Sedan petade Sanchez hem från nära håll i den 121:a minuten av en ansträngande tävling för att ge Simone Inzaghi sin första trofé sedan han kom till Inter för att ersätta Antonio Conte i somras. Det var också en tredje Super Cup-triumf för 45-åringen som tränare, efter att han två gånger tidigare lotsat Lazio till seger mot Juventus i showpiece-evenemanget. Hemmapubliken i Inter Milan tröja exploderade av glädje när den chilenske avbytaren tjänade på en defensiv mix-up för att slå till i den 120:e minuten.

Med båda lagen tillbaka i Serie A-action, ville båda cheferna förståeligt nog inte köra ner sina spelare i marken. Inter leder Serie A igen, 11 poäng före Juventus som har haft en svår start på säsongen. Det var inte lätt för spelare i fotbollströjor att göra detta. Segern fortsätter Inters gnistrande form, med åtta vinster från sina åtta senaste matcher i Serie A, som de leder med en poäng från stadsrivalen AC Milan.