Sturridge: s två mål leda Liverpool fram till kvartsfinal i PL Cup

Liverpool är klart för kvartsfinal i ligacupen efter att ha besegrat Tottenham med 2-1. Ratade Daniel Sturridge blev spelet hjälte med två mål på sig en röd Liverpool Billiga fotbollströjor. Ont om speltid och inga mål i Premier League. Men i ligacupen är Daniel Sturridge glödhet.

Daniel Sturridge har fått lite speltid och väntar fortfarande på säsongens första ligamål, men när han fick starta mot Tottenham i ligacupen tog han chansen att visa Liverpools manager Jürgen Klopp vad han kan. Sturridge var klädd Liverpool tröja sedan nära att hattrick-skytt fem minuter senare när han sköt genom en back, men baren stod i vägen. Anfallarens två mål skulle dock räcka för att ge segern och kvartsfinalplatsen till Liverpool.

Sturridge var dock inte nöjd där och dubblerade ledningen i andra halvlek när han frispelad av Georginio Wijnaldum satte 2–0 i den i minut 65. –Man får mycket tid när man kommer en mot en. Det kan vara lätt men det kan också vara svårt om man tänker för mycket. Men jag agerade instinktivt, säger Sturridge till Sky Sport.

Klopp var imponerad av Sturridge. –Han gjorde det han gör. Han var briljant. Han kunde ha gjort fyra mål, säger Klopp.